Евродепутатът Николай Бареков реагира с гневен коментар във фейсбук на твърдението

...
Евродепутатът Николай Бареков реагира с гневен коментар във фейсбук на твърдението
Коментари Харесай

Бареков към Джамбазки: Взех го от улицата, сега плюе там, където яде

Евродепутатът Николай Бареков реагира с ядосан коментар във фейсбук на изказванието на своя сътрудник Ангел Джамбазки, че е провалил приемането на Атака в Алианса на европейските консерватори и реформисти.

Според националиста Бареков излъгал хората на Волен Сидеров, че е уредил всичко, само че без да е провел предварителни диалози.

По мотив лъжите на Ангел Джамбазки, тиражирани от Би Ти Ви. Джамбазки като един цялостен неблагодарник плюе там, където дълго време яде и беше взет безусловно от улицата, с цел да го създадем с моите гласоподаватели от ББЦ евродепутат и милионер от заплата в Брюксел ", избухна Бареков.

„ Лъжите, клеветите по мой адрес и смешната експанзия на Джамбазки не могат да скрият страха му, комлексите му и отчаянието му от неговото разумно политическо крушение. Що се отнася до лъжите му за моите връзки с партия Атака. От самото начало на Волен Сидеров беше изяснено от управлението на АКРЕ и персонално от мен, че незабавното участие на Атака в Алианса на консерваторите минава през съдружно съглашение за евровота с моята партия под името Обединени консерватори.

Точка по въпроса, тъй като сега с Джефри ван Орден и управлението на АКРЕ, дружно с делегация на моята партия Презареди България, сме във Вашингтон по покана на Републиканската партия и организираме интензивни срещи с министри, сенатори и конгресмени. В петък съм специфичен посетител СPAC, където президентът Тръмп ще държи годишна тирада пред защити делегати от неговата партия и приятелите и по света ", написа още Бареков, който беше в една листа с Джамбазки за предходния евровот.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР